KunstwerkT NL

De Renne gaat internationaal

by Michel Velt

Ons eerste kunstproject De Renne, zo mooi en succesvol, waar wij als organisatie het zaadje hebben geplant voor ons nieuwe kunstproject Street Art Stadskanaal. Komt in een boek met de voorlopige titel Connected Through Corona. Straks ligt ons project op de tafel bij iemand in New York of staat in de kast bij iemand in Parijs. Of ligt misschien zelfs bij een kunstliefhebber die woont in Shanghai. Hoe cool is dat!

Twee kunstenaars die meededen aan het project in de Renne hebben de prachtige, full color bladzijden voor dit boek gemaakt. Naast de kleurrijke foto’s, kun je via 3 QR codes filmpjes bekijken die tijdens het project zijn gemaakt. Hoe gaaf is dat? Die twee kunstenaars dat zijn de toppers: Amanda van Wallinga Haverkamp en Harma de Roo. Thanks!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén