KunstwerkT NL

Special moments

We hebben ontelbaar veel mooie en bijzondere momenten meegemaakt tijdens het organiseren van onze Pop-up Galerie Metafoor de Renne. Wij hadden, ongelooflijk veel energie en gingen ervoor. Hieronder een aantal van die special moments.

Gouden K, een erespeldje
Landelijke kunstonderscheiding voor ons Kunstproject in de Renne. Leuk artikel hierover in het Dagblad van het Noorden

Bruidspaar keert na 47 jaar terug
Nostaligische dag voor Harry en Rika Lok in de Renne. Als kersvers getrouwd stel stapten de 22-jarige Harry Lok en zijn 23-jarige bruid Rika op 14 juni 1973 over de drempel van hun splinternieuwe woning in de Renneflat. Exact 47 jaar later zijn ze weer terug op die plek.

Het eerste ontwerp Michel Velt
Grootste muurschildering van Noord NL in Stadskanaal. Hierover een leuk artikel in het Dagblad van het Noorden.

De pioniers van het succesvolle kunstproject in de Renne
Van links naar rechts: Ada Tolboom, Pascal Bunk, Richard Lamain en Renate Heutinck. Foto: Harry Tielman. Dagblad van het Noorden schrijft.

Renne Eiland wordt kunstlaantje
Na ons oproepje op facebook gingen jong en oud enthousiast aan het breien en haken. Met als resultaat een vrolijk en kleurrijk kunstlaantje vlakbij de Renneflat.

Hannah (11) schrijft een brief
Dit stoere meisje schreef een brief naar gemeente Stadskanaal waarin ze een oproep doet om van de flat een kunstmuseum te maken. Een fantastisch idee. Tijdens 1 van de openingen was ze onze speciale gast.

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén