KunstwerkT NL

Rondleiding “Tijd is liefde”

Kunstwerkt NL organiseert rondleidingen langs de Mooie Muren van Stadskanaal om deze prachtige muurschilderingen de aandacht te geven die ze verdienen. Een van onze gidsen vertelt tijdens de anderhalf uur durende wandeling verhalen en anekdotes en geeft achtergronden bij de kunstwerken die in 2021 op de zijgevels van de flats zijn gerealiseerd door nationale en internationale kunstenaars.

“Het was gezellig, leerzaam en interessant! De koekjes waren niet alleen lekker, maar ook vernuftig uitgedacht. Zeer geslaagd! Bravo”

deelnemer aan de rondleiding ‘Tijd is liefde’

De titel van deze rondleidingen: Tijd is liefde. Waarom deze titel? Dat hoor je tijdens de wandeling!

Rondleidingen starten bij de bibliotheek en zijn inclusief hapjes en drankjes: bij iedere muur is een speciale lekkernij bedacht. Verder wordt er ook gebruikgemaakt van ‘Augmented Reality’. Bij het kunstwerk van GOMAD (Mooie Muur 2) is door de kunstenaar zelf met de nieuwste technologie een animatie ontwikkeld. Door het scannen van een QR-code met je mobiele telefoon komt het kunstwerk tot leven. 

Data rondleidingen

Op dit moment staan er geen rondleidingen gepland.

Informatie

 • Groepsgrootte: maximaal 15 personen
 • €10 voor volwassenen
  €6 van 12-18 jaar
  Gratis tot 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene)
 • Betalen kan per pin bij aanvang van de rondleiding
 • Inclusief koffie/thee en diverse lekkere hapjes (catering i.s.m. De Porrepoele)
 • De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur
 • Start: verzamelen voor de Openbare Bibliotheek, Continentenlaan 2, 9501DG Stadskanaal (m.u.v. 7 mei: start vanaf de Kunstmarkt)
 • Parkeren: parkeerplaats Generaal Maczekplein (tegenover de bibliotheek)
 • Tijdens de wandeling kunnen foto’s/video’s gemaakt worden t.b.v. promotionele doeleinden. Door deel te nemen aan de rondleiding ga je hiermee akkoord. Wil je echt niet in beeld, laat dit dan bij aanvang van de wandeling weten aan de gids.

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén