KunstwerkT NL

Grootste openlucht galerie van NL

By Michel Velt

We hebben een ambitie, we leggen de lat bewust heel hoog. We willen veel en zijn niet meer te stoppen. Samen met jou gaan we Stadskanaal blijvend op de kaart zetten. Deze gemeente en omgeving gaat de grootste openlucht galerie te maken van NL. Hier komt het epicentrum van Street Art. Dit doen we samen met maatschappelijke organisaties, met de horeca, lokale bedrijven en andere organisaties. En daarvoor starten we in 2021 met een Teaser, ons visitekaartje, de zes gevels aan de Utrechtselaan.

Met dit project “Street Art Stadskanaal” gaan we letterlijk en figuurlijk iedereen in beweging brengen. We gaan iedereen erbij betrekken om kunst ommetjes te realiseren en bestaande fiets- en wandelroutes aan te passen. Zeker ook voor de bezoekers van buiten gemeente Stadskanaal.

We zijn een stichting, in wording, met een belangrijke netwerkfunctie, die verbindt, die de leefbaarheid vergroot, die iedereen (bewoners, bezoekers, organisaties, het onderwijs en bedrijven) erbij betrekt, inspireert en draagvlak creĆ«ert voor kunst en cultuur. Alles begint immers met een creatief idee…

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén