KunstwerkT NL

Vacature

Coach/mentor stichtingzaken

Wij zijn een kleine organisatie met roots in Stadskanaal. Dat is ook waarom we in eerste instantie kozen voor de naam “KunstwerkT Stadskanaal”. Maar hoewel wij klein zijn, zijn onze ambities groot! Na een aantal succesvolle kunstprojecten kozen wij ervoor onze naam te veranderen en officieel een stichting op te richten: KunstwerkT NL. Dit staat voor KunstwerkT No Limits, voor innovatieve activiteiten en evenementen op het gebied van kunst en cultuur in en rondom gemeente Stadskanaal.

Wat zoeken wij?

Ervaring met het organiseren van evenementen op het gebied van kunst hebben wij volop. Maar het besturen van een stichting is voor alle bestuursleden nieuw. Daarom zouden wij het fijn vinden als iemand die ervaring heeft met het besturen van een stichting met ons meekijkt en ons kan helpen met tips en adviezen.

Vind jij het leuk om ons team als vrijwilliger op dit gebied te ondersteunen? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt je bericht richten aan Ada Tolboom, ook als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén