KunstwerkT NL

Time = Love

Work in progress – BKFoxx

Time, tijd, klokjes en horloges nemen bezit van de Mooie Muur van BKFoxx. Je kunt ze bijna horen tikken, zoveel zijn er. BKFoxx werkt sinds afgelopen donderdagmiddag continue aan haar muurschildering en zij heeft iets met tijd. Dat is duidelijk voor iedereen die al is wezen kijken. Dan staat er ook nog ergens op de muur de tekst “Time = Love”. Het maakt mij wel nieuwsgierig. Jullie ook? Dus ik vraag haar: “What is the story? All these watches and clocks.” Haar reactie: “Do you want the short or long version.” Ik kom haar natuurlijk tegemoet, want ik weet hoe graag ze weer verder wil werken aan haar Mooie Muur. “Short, please.”

“Tijd is alles. Tijd is zo belangrijk. Elk horloge op de muur heeft een eigen verhaal. De handen zijn die van mijn oma. Het gaat over tijd voor elkaar. Voor de familie. Voor vrienden. Dat is zo belangrijk, maar was het afgelopen anderhalf jaar lang niet altijd mogelijk”.

En ik hoef niemand te vertellen waarom dat niet mogelijk was. Weet je, waar ik nu aan moet denken: “Tijd is kostbaar, breng het met de juiste mensen door.”

Work in progress – BKFoxx
Work in progress – BKFoxx
Work in progress – BKFoxx

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén