KunstwerkT NL

Kunstproject “Inside Out” naar Stadskanaal

Het kunstproject Inside Out komt naar Stadskanaal! De Franse kunstenaar JR heeft de afgelopen jaren met dit project de grootste community-art-gallery van de wereld gerealiseerd. En deze groeit nog steeds. Door middel van zijn fotocollage-techniek maakt hij grote portretten van mensen en exposeert hij zijn kunst gratis op trottoirs, muren en gevels wereldwijd. Inmiddels zijn ruim 400.000 mensen voor dit project geportretteerd, in maar liefst 138 landen.

In het kader van de expositie “JR: Chronicles” met werk van de Franse kunstenaar, organiseert het Groninger Museum in november extra activiteiten rond het thema  Graffiti  en street art. Het museum werkt hiervoor samen met organisaties in Stad en Ommeland. En ook met KunstwerkT NL!

Het Groninger Museum heeft ons benaderd om samen te werken voor Inside Out, een project dat kunst naar mensen brengt, óók als zij nooit naar een museum gaan. Dit sluit helemaal aan bij waar wij als KunstwerkT NL voor staan!

Een gevel van een gebouw op het Philipsterrein in Stadskanaal zal in november worden omgetoverd tot een prachtig kunstwerk. Hou deze website in de gaten voor meer informatie en updates!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén