KunstwerkT NL

Maker Mooie Muur 6 bekend

We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver! Op 15 augustus start de Rotterdamse Nina Valkhoff aan haar Mooie Muur in Stadskanaal. Na de Mooie Muren door Michel Velt, Marcus GOMAD Debie, Case MaClaim, Kitsune Jolene en BKFoxx én de Mooie Keet van Filipe Lourenco (in Alteveer) zal Valkhoff aan de Utrechtselaan haar ontwerp gaan realiseren.

Wereldklasse

“We gaan verder waar we gebleven waren en maken Stadskanaal weer een stukje trotser met een muurschildering van wereldklasse”, aldus Marion van der Laan, vrijwilliger bij KunstwerkT NL. Nina Valkhoff is illustrator en muralist en ruim 20 jaar actief kunstenares. Haar werk is wereldwijd te zien in de straten van Zweden tot Mexico en van Portugal tot Argentinië. Grote muurschilderingen maken is haar passie. Nina houdt ervan om haar muren te bedekken met planten en (bedreigde) dierensoorten. Wat betreft haar ontwerp voor de Mooie Muur in Stadskanaal zegt Nina: “Met veel van mijn muurschilderingen wil ik mensen bewust maken van bedreigde diersoorten, maar met deze muurschildering wil ik onze voorliefde voor schattige of gewonere dieren laten zien.”

Blijf op de hoogte

Via deze website en onze Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van Nina’s vorderingen en het kunstwerk dat Stadskanaal wéér een beetje mooier zal gaan maken. Maar het is natuurlijk nog leuker om op de locatie zelf te gaan kijken.

Bovendien gaan wij van KunstwerkT NL tijdens de werkzaamheden van Nina een extra rondleiding in de avonduren organiseren. Datum en tijd maken we nog bekend.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén