KunstwerkT NL

Kunst werkT, in Porre’s Toen

Heb je het al genoteerd in je agenda? Zaterdag 28 mei, Kunst werkT in Porre’s Toen in Alteveer. Als het je was ontgaan, kon je het deze week ook lezen in De Nieuwsbode. Want eigenaar Geerte van den Wildenberg organiseert een kunstevenement in haar tuin, Porre’s Toen. (Aanmelden kan hier.)

KunstwerkT NL brengt kunst dichterbij de mensen, door het organiseren van exposities en evenementen. Deze tuinmiddag brengt kunst in diverse verschijningsvormen in het buitengebied dichterbij de mensen.

Wat kun je verwachten, komende zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur?

  • Street Artist PH1 gaat deze middag een derde schildering op de Mooie Keet maken
  • 50 mooie gedichtenhuisjes staan verspreid door de tuin
  • Oost-Groninger dichters dragen voor uit eigen werk
  • Muziek van Ilona Smid (zang en ukelele), Bianca Holst (muzisch kunstenaar) en Margriet, Sjoerd & Greet (houtblazerstrio, licht klassiek)
  • Objecten van Koen Kunstwerken en Ol Raive, speciaal ontworpen om op te gaan in het leven buiten

Naast alle kunst, is er in Porre’s Toen ook veel te ontdekken aan natuur: broedende torenvalken, diverse vijvers, veel eetbare planten en prachtige vergezichten. Nieuwsgierig? Loop met Geerte mee door haar tuin.

Ook aan het innerlijk van de mens is gedacht, want achter het huis aan de Dwarsstukkerweg is een tuinterras ingericht waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd ‘Uit de keuken van De Porrepoele’.

Meld je aan op de website van De Porrepoele.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén