KunstwerkT NL

Shop Art voor een glimlach

Henk van Klinken (1952 – 2013)

Wij zijn bezig met het op poten zetten van ons nieuwe kunstproject: Street Art Stadskanaal. We gaan hiermee geschiedenis schrijven. Ondertussen werken we aan het oprichten van een gloednieuwe stichting KunstwerkT Stadskanaal. Bij dit alles hoort een website, die gelukkig steeds meer en meer vorm en inhoud krijgt. Soms wil je dingen zonder dat je precies weet wat je ermee wilt bereiken. Zo willen we op onze website een shop, maar wat onze producten gaan worden, is nog onbekend. We hebben wel idee├źn, maar nog niks concreets. En dan valt er weer een puzzelstukje op de juiste plek.

Pepijn, de zoon van kunstenaar Henk van Klinken, vertelde ons over een veiling die hij aan het voorbereiden is. Een veiling waarbij de totale opbrengst naar het goede doel van de stichting CliniClowns gaat: zieke kinderen blij maken. Dit is ons eerste ‘product’, we zijn hier heel blij mee. Fijn dat wij een bijdrage kunnen leveren in het promoten van deze hartverwarmende veiling. Bij deze nodig ik je dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in onze Shop 4 ART & MOVE. In onze shop vind je het linkje naar de veiling. Nog een aantal dagen en dan gaat de veiling van start. Maar je kunt je nu al ori├źnteren en bedenken welke kunstwerken je mooi vindt en misschien een plekje in je woonkamer wilt geven of in je kantoor. En realiseer je dan, dat je kunst koopt voor een glimlach bij zieke kinderen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén