KunstwerkT NL

Veiligheid en lunches

Wij zijn klaar voor street artist Michel Velt. De eerste topper die gemeente Stadskanaal een stuk kleurrijker gaat maken. De veiligheid is geregeld. En de lunches voor Michel zijn ook geregeld. Check! Check! Dubbel check!

Vanochtend met z’n allen druk bezig geweest met het inrichten van de werkplek voor Michel Velt. De hoogwerker gesponsord door LIN Groenvoorziening stond al vóór 7.00 paraat. Niet veel later ook al op de juiste plek bovenop een paar rijplaten. Vervolgens kwam de gemeente Stadskanaal met hekken en afzetlint, het liep allemaal als een trein. Top geregeld, zo met elkaar. Veiligheid voorop. Ondertussen praat je met een paar enthousiaste bewoners, die heel blij en vol verwachting zijn naar het resultaat.

Buurtcentrum Maarswold regelt de lunches voor Michel. Zij gaan Michel echt in de watten leggen. Hij is al uitgehoord over zijn wensen voor het eten. Ondertussen wordt een prachtig doek, bomvol logo’s, gesponsord door Bert Smit vastgemaakt aan de hoogwerker. We hebben het er maar druk mee. En dankzij het adequate handelen van Lokken Groenvoorziening wordt op het allerlaatste moment nog een tuigje geregeld. Een tuigje dat noodzakelijk is om veilig in de hoogte te kunnen werken vanuit het bakje van de hoogwerker.

Alles is in kannen en kruiken voor Michel. Hij kan en is begonnen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén