KunstwerkT NL

1ste Mooie Muur by Michel Velt

“Ik hou niet van kunst voor mensen die rijk zijn. Ik wil kunst voor iedereen maken.”


De Groninger street artist, Michel Velt, heeft als muurschildering een prachtige, sympathieke en zelfbewuste jonge vrouw gemaakt. Zij heeft hiermee een blijvende en prominente plek veroverd in Stadskanaal.

Michel Velt is niet onbekend met muurschilderingen van deze grootte, hij heeft overal ter wereld enorme en kleurrijke muurschilderingen gemaakt. Hij staat bekend om zijn portretten, waarbij vaak twee van drie primaire kleuren worden gebruikt. In juni 2021 heeft hij in Stadskanaal de eerste Mooie Muur gerealiseerd voor het project Street Art Stadskanaal. Dit is de eerste van een reeks van Mooie Muren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén