KunstwerkT NL

Mooie Keet 1, werk in uitvoering

Detail Mooie Keet 1 by Filipe Lourenco, locatie Alteveer

In de Porre’s Toen, adres Dwarsstukkerweg 3 te Alteveer, neemt Filipe Lourenco de Kikkerkeet onder handen. Langzamerhand wordt het definitieve ontwerp zichtbaar op de keet.
Filipe, opgegroeid in Riachos in Portugal, woont sinds een aantal jaar in de stad Groningen. “I moved to Groningen following my love back then. I stayed here because I love the city and found some good friends.” In zijn spaarzame vrije tijd aan werkt hij aan deze Mooie Keet 1; de Kikkerkeet.

In Porre’s Toen staan picknicktafels waar wandelaars en fietsers gebruik van kunnen maken. In de Kikkerkeet zet je je eigen kopje koffie of thee en kan gebruik worden gemaakt van het composttoilet. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om ook hier te komen genieten van de rust, de natuur, gecombineerd met een fantastisch en zeer passend voorbeeld van street art.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén