KunstwerkT NL

“Helemaal af”

We hebben iets nieuws! En we hebben er heel veel zin in. KunswerkT NL gaat namelijk binnenkort starten met rondleidingen langs de Mooie Muren van Stadskanaal. Afgelopen zaterdag hebben we al proefgedraaid met een aantal speciale gasten. Een van de gasten bij deze try-out was Marion van der Laan van KunstwerkT NL. Zij doet verslag.

“Met de zon op de auto rijd ik richting Knoal. Vandaag is namelijk de try-out van de tour langs de Mooie Muren. In de Bieb worden we verwacht om 10.00 uur en ik strompel nog net op tijd binnen. We gaan meteen beginnen. Harma en Geerte verwelkomen ons en we krijgen een verrassend pakketje mee voor onderweg.

Ik heb er zin in. We lopen in de zon naar de eerste muur, met de schildering van Michel Velt. Ik ben blij verrast door de mooie verhalen, weetjes en anekdotes die worden verteld. Het mysterieuze pakketje wordt ook ingezet. We zetten de toer voort en lopen met veel geklets en gezelligheid langs alle muren. Met stuk voor stuk mooie verhalen! Een van de muren heeft nog iets heel bijzonders, maar dat ga ik hier niet verklappen. Het is een superleuke wandeling we eindigen met een lekker bakkie thee/koffie.

De aanwezigen wordt gevraagd om tips en suggesties. Om de rondleiding nog beter te maken. Maar ik vind de tour langs de Mooie Muren van Stadskanaal helemaal ‘af’! Dus ik denk dat het niet lang zal duren voordat de rondleiding door iedereen kan worden gevolgd.

Wil jij binnenkort ook meelopen? Houd de website van KunstWerkt NL de komende tijd goed in de gaten.”

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén