KunstwerkT NL

Een gevel vol portretten

Woensdag 17 november 2021 was het zover: het kunstproject Inside Out streek neer in Stadskanaal. Vanaf 11 uur ’s ochtends stonden mensen in de rij voor de mobiele fotostudio van kunstenaar JR. Wie aan de beurt was mocht plaatsnemen achter het gordijn en nadat een foto was genomen begon een enorme printer in het inwendige van de auto te brommen.

Aan de zijkant van de auto, uit een opening die wel iets weg had van een enorme brievenbus, rolden ieder uur zo’n 40 vellen papier met daarop enorme portretten. Staand op een hoogwerker werden deze foto’s door het team van JR met behangplaksel op de gevel van het Philipsgebouw geplakt. Zo ging het de hele dag door. Toen het begon te schemeren werden de laatste portretten bevestigd. Het was een dag van keihard werken, maar vooral een dag met veel blije mensen en gezelligheid.

Hier volgt een impressie met foto’s van Leon Stikfort, Pictures by Amanda, Ada Tolboom, Hielke Bosch en Albert Compagner.

Wij willen iedereen bedanken die aan deze dag heeft meegewerkt. Mede dankzij jullie is het Inside Out Project een groot succes. En zo is er wederom een bijzondere, Mooie Muur aan Stadskanaal toegevoegd. Met gezichten van de mensen uit Stadskanaal en omgeving. We zien mooie, trotse, gekke, hilarische en perfecte portretten voorbijkomen op onze Facebookpagina.

Als organisatie kijken we met heel veel positieve energie terug op deze dag. De wereld begint bij Stadskanaal! Omdat Kunst werkT!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 KunstwerkT NL

Thema door Anders Norén